Ny næringsmegler ansatt i Creto

Ingeborg Støvne er ny næringsmegler i Creto Næringsmegling, og har vært på plass i jobben siden årsskiftet.
Ingeborg er Trondhjemmer som utdannet seg som eiendomsmegler i Oslo. Der jobbet hun som megler og faglig leder i OBOS-megleren.
Deretter gikk turen tilbake til Trondheim.

- Her arbeidet jeg med eiendomsforvaltning i 12 år. Men da muligheten for å få jobb i Creto Næringsmegling dukket opp, så det interessant ut, sier hun, og ser frem til å ta fatt på nye oppgaver her.
Ingeborg forteller at hun ikke nødvendigvis hadde mye kjennskap til Creto på forhånd. Men etter å ha undersøkt litt og også etter å ha møtt både bedriften og de andre ansatte, var det et enkelt valg da hun fikk tilbud om jobben:

- Inntrykket jeg fikk var det aller beste. Og etter stort sett å ha jobbet i større bedrifter blir det interessant å jobbe i en mindre organisasjon. Her blir vi tre næringsmeglere som skal jobbe i team, i et system der "alle gjør alt". Det betyr både at vi får allsidig erfaring, og dessuten kan vi gjøre hverandre gode. Hun ser fram til å jobbe med dyktige kolleger, og lære av de beste. - Forhåpentligvis kan jeg bidra med noe inn i firmaet, med den bakgrunnen og erfaringen jeg har.